Miercuri, 23.01.2019, FPSC a organizat la Hotel CARO din Bucuresti, prima Conferinta din seria - "Constructiile - sector prioritar de importanta nationala pentru economia romaneasca".

La conferinta au fost fost prezenti 200 participanti: companii private,  companii nationale,  regii,  asociatii profesionale,  patronale si sindicale,  reprezentanti ai autoritatilor locale si centrale,  reprezentanti ai Guvernului Romaniei.

Au fost lansate spre dezbatere in scopul clarificarii / detalierii / imbunatatirii mai multe intrebari referitoare la aplicarea OUG 114/2018 si Instructiunii ANAP nr.2/2018 pentru Sectorul Constructiilor.

La lista de intrebari prezentate de FPSC s-au adaugat alte intrebari din sala. Intrucat scopul dezbaterii a fost acela de a se gasi solutii pentru clarificarea in aplicare a actelor normative dezbatute, FPSC solicita celor interesati completarea listei si cu alte intrebari – pana luni, 28 ianuarie 2019, ora 14.00.

FPSC multumeste participantilor pentru prezenta interactiva la eveniment si aportul dumnealor la demersul federatiei de a avea un dialog transparent - benefic tuturor partilor - si de a transpune in practica prevederile Acordului semnat la sfarsitul anului 2018 cu Guvernul Romaniei.