RomanianEnglish

Federația Patronatelor Societăților din Construcții (FPSC), organizație reprezentativă pentru activitatea de construcții civile, industriale, edilitare, drumuri si poduri, autostrazi, constructii rezidentiale, proiectare si arhitectura, instalații sanitare și electrice. FPSC este federația care se implică activ și susține interesele societăților din construcții. Federatia FPSC contribuie la îmbunătățirea legislației aplicabile domeniului, Federația Patronatelor Societăților din Construcții - FPSC participă la dialogul social, în grupuri de lucru, consultări, dezbateri.Federația Patronatelor Societăților din Construcții realizează schimburi de informații și experiență între membrii săi. FPSC dezvoltă relații și parteneriate profesionale naționale / internaționale și organizează / participă la evenimente de interes pentru constructori.


"Orice putere este slabă dacă nu este unită"

Agenda FPSC

Dezbatere la Camera Deputaților privind proiectul legislativ privind Codul Amenajării Teritoriului, Urbanismului și Construcțiilor (2)

 Proiectul de lege privind Codul Amenajării Teritoriului, Urbanismului și Construcțiilor, cel mai important act normativ în construcții din ultimii 20 de ani se află în dezbatere la Senat, urmând să ajungă la comisii în Camera Deputaților. La inițiativa unui partid s-a organizat o dezbatere cu organizații profesionale și patronale, la care FPSC a fost reprezentată de dna director Irina Forgo. Alături de reprezentanți ai Ordinului Arhitecților din România, ai Asociației Ordinul Verificatorilor de Proiecte și Experților Tehnici cu Execuția, Asociația pentru Securitatea la Incendiu a Construcțiilor sau Asociația Profesională a Urbaniștilor, s-au purtat discuții generale și aplicate pe unele prevederi legislative care necesită revizuire.

Având în vedere că suntem la momentul când încă se pot face modificări, pe care le putem înainta și susține în Comisii, invităm și încurajăm toți membrii patronatelor noastre să transmită observații și propuneri până în 9 iunie 2023.

Vezi proiectul de lege

Federația Patronatelor Societăților
din Construcții

Str. Alexandrina nr. 20-22
Bloc C4, Et. 2, Sector 1, București

Telefon:  (+4) 0753 039 138
              (+4) 0722 222 481
              (+4) 0751 054 501

E-mail: office@federatiaconstructorilor.ro

Primește cele mai noi informații.
Abonează-te la newsletterul nostru!
Accept GDPR