Asociația Parteneriat pentru Proiecte și Fonduri Europene organizează un Concurs de fotografie dedicata constructorilor, producatorilor si distribuitorilor de materiale de constructii. Fotografiile vor fi transmise la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. pana la data de 25.06.2020.

Cerințe:

  • rezoluția cel puțin 300 dpi;
  • fotografiile care prezintă echipamente, tehnologii sau instalații/facilități, vor pune în valoare prezența umană/încadrarea acestora în mediul ambiant.
  • pentru fiecare fotografie transmisă, participanții vor menționa obiectivul și locația, persoana și/sau organizația care propune fotografia.

Juriul format din 3 persoane la nivelul APPFE va desemna un număr de 20 de fotografii câștigătoare care vor fi promovate gradual, în Newsletterul APPFE (apariție bilunară), respectiv în Revista EDILITATEA (apariție trimestrială). De asemenea, la sfârșitul anului 2020, fotografiile selectate se vor regăsi în conținutul calendarelor, agendelor și al altor materiale promoționale ale APPFE.

 Rezultatele Concursului de fotografie vor fi anunțate în jurul datei de 09 Iulie 2020!