RomanianEnglish

Federația Patronatelor Societăților din Construcții (FPSC), organizație reprezentativă pentru activitatea de construcții civile, industriale, edilitare, drumuri si poduri, autostrazi, constructii rezidentiale, proiectare si arhitectura, instalații sanitare și electrice. FPSC este federația care se implică activ și susține interesele societăților din construcții. Federatia FPSC contribuie la îmbunătățirea legislației aplicabile domeniului, Federația Patronatelor Societăților din Construcții - FPSC participă la dialogul social, în grupuri de lucru, consultări, dezbateri.Federația Patronatelor Societăților din Construcții realizează schimburi de informații și experiență între membrii săi. FPSC dezvoltă relații și parteneriate profesionale naționale / internaționale și organizează / participă la evenimente de interes pentru constructori.

 


"Orice putere este slabă dacă nu este unită"

cair

Anunțuri

MIPE-POIM a emis Instructiunea nr. 51

 

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Infrastructura Mare (AM POIM) din cadrul Ministerului Investitiilor si Proiectelor Europene (MIPE) a emis Instructiunea nr. 51 din 18.08.2022 pentru aprobarea Metodologiei de ajustare a prețurilor și a valorilor devizelor generale în cadrul proiectelor finanțate din fonduri externe nerambursabile, aplicabila contractelor de finantare aferente axelor 3-10 POIM atunci cand beneficiarii initiaza modificari contractuale in aplicarea prevederilor OUG 64/2022 cu modificarile si completarile ulterioare.

Instructiunea 51/18.08.2022 AICI trateaza distinct cazurile in care procedura de atribuire pentru cel putin un contract nu este lansata, cazul in care procedura de atribuire este lansata (publicata), fie contractul este atribuit, fie contractul este semnat, precum si cazul specific al proiectelor OS8.2. in care procedura pentru contractul principal de lucrari nu este lansata.

 

 

Federația Patronatelor Societăților
din Construcții

Str. Alexandrina nr. 20-22
Bloc C4, Et. 2, Sector 1, București

Telefon:  (+4) 0753 039 138
              (+4) 0722 222 481
              (+4) 0751 054 501

E-mail: office@federatiaconstructorilor.ro

Primește cele mai noi informații.
Abonează-te la newsletterul nostru!
Accept GDPR