Federația Patronatelor Societăților din Construcții (FPSC), organizație reprezentativă pentru activitatea de construcții civile, industriale, edilitare, drumuri si poduri, autostrazi, constructii rezidentiale, proiectare si arhitectura, instalații sanitare și electrice. FPSC este federația care se implică activ și susține interesele societăților din construcții. Federatia FPSC contribuie la îmbunătățirea legislației aplicabile domeniului, Federația Patronatelor Societăților din Construcții - FPSC participă la dialogul social, în grupuri de lucru, consultări, dezbateri.Federația Patronatelor Societăților din Construcții realizează schimburi de informații și experiență între membrii săi. FPSC dezvoltă relații și parteneriate profesionale naționale / internaționale și organizează / participă la evenimente de interes pentru constructori.

RomanianEnglish


"Orice putere este slabă dacă nu este unită"

Anunțuri

O nouă reuniune în cadrul Grupului de lucru interministerial Apă- Canal

 

În data de 19 septembrie 2023, cu începere la ora 15:00 reprezentanții FPSC - dl președinte Cristian Romeo ERBAȘU, dl vicepreședinte Călin BICHIR și dna director Irina FORGO -au participat la ședința Grupului de lucru interministerial Apă- Canal, organizată în incinta Palatului Victoria.

Au fost prezentate măsurile întreprinse pentru soluționarea cauzei 2018/2109 referitoare la tratarea apelor urbane reziduale, informări referitoare la planificarea actualizată pentru investițiile necesare în sectorul apă și apă uzată, respective stadiul procesului de etapizare a proiectelor regionale de apă- canal.

Reprezentantul ANRSC a prezentat Raportul de analiză a performanței operatorilor de apă și apă uzată din țara noastră.

În final s-a discutat despre Taskforce pentru Debirocratizare, grup de lucru care urmărește rezolvarea unor aspecte formulate de FPSC, de natură să susțină sectorul și investițiile din România, autoritățile responsabile urmând să colaboreze cu reprezentanții FPSC în găsirea unor soluții fezabile.

Întâlnirea a fost prezidată de dna Roxana MÂNZATU, Secretar de stat la Secretariatul General al Guvernului și a fost onorată și de dl Mircea FECHET, ministru la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor.

Federația Patronatelor Societăților
din Construcții

Str. Alexandrina nr. 20-22
Bloc C4, Et. 2, Sector 1, București

Telefon:  (+4) 0753 039 138
              (+4) 0722 222 481
              (+4) 0751 054 501

E-mail: office@federatiaconstructorilor.ro

Primește cele mai noi informații.
Abonează-te la newsletterul nostru!
Accept GDPR