Fire Safety Green Buildings / Energy Efficiency / Development / Architecture/ Real Estate

Priaevents in parteneriat cu FPSC  organizeaza in data de 28 mai 2020 incepand cu ora 11,30 editia a 3-a a conferintei PRIA Fire Safety in Buildings, LIVE.

Pentru vizionare gratuita accesati link-ul https://bit.ly/3bSPbZz.

Pentru inscriere gratuita  pe platforma de networking a evenimentului completati acest link: https://priaevents.ro/inregistrare-conferinta-online-2020/

Teme:

  • Cum arată legislația actuală privind siguranța la incendiu în România. Ce s-a modificat în 2019?
  • Vor fi implementate în România prevederile Directivei nr. 844/2018 care,  pentru prima dată, include elemente importante despre siguranța la incendiu a clădirilor, în 2020?
  • Ordinul 66/2020 intră în vigoare de la 1 iunie 2020! Ce schimbări aduc Normelor metodologice      privind avizarea și autorizarea de securitate la incendiu și protecție civilă
  • Normativele de siguranța la foc 118/1, 118/2 și 118/3 cum s-au modificat în 2019 și ce modificări  vor fi anul acesta?
  • Eficiența energetica a clădirilor – status România 2020
  • Clădirile verzi – ce proiecte de acest fel avem în România și care va fi ponderea lor în următorii ani?
  • Cum vor colabora arhitecții, dezvoltatorii, constructorii, consultanții, proiectanții și furnizorii de materiale de construcții, cabluri și alte materiale în fața provocărilor privind siguranța la foc și eficiența energetică? 
  • Ce e de făcut pentru creșterea siguranței la incendiu în clădirile de birouri? Parcurile industriale?  Laturile de magazine, școli, spitale, instituții publice, muzee?

Lectori:

Mircea FECHET –  Secretar de Stat, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor
Constantin NISTOR – Chief Commercial Officer, Prysmian
Lucian  LUMEZEANU – Manager Public Affairs & Public Relations la ROCKWOOL Romania
Arh. Florin ENACHE– Coordonatorul Proiectului #BETTER/Coordonatorul GL P118 - 2015, OAR
Irinel GHEORGHE  – Vicepreședinte, FPSC
Mihai MEREUȚĂ – Președinte, Liga Habitat
Mihai MOIA – Consilier, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor
Reprezentanti MLPDA si IGSU
Moderator: 
Raluca VOIVOZEANU - CEO, PRIA Conferences

La acest eveniment vor participa: reprezentanti ai MLPDA, MAI, ISU, experti in domeniul incendiilor, pompieri, asociatii europene dar si din Romania, companii internationale din diferite sectoare precum: dezvoltatorii imobiliari, lanturi de supermarketuri, de hoteluri, depozite logistice, producatorii de materiale, camere de comert si ambasade, ONG-uri si asociatii de proprietar, reprezentanti ai Parlamentului si Senatului, arhitecti, investitori, asiguratori, banci, avocati si reprezentanti ai mass-mediei.

Participantii vor putea interactiona cu lectorii, vor putea lansa intrebari si va fi posibil un important schimb de opinii si experienta cu participantii

Mai multe detalii despre agenda evenimentului PRIA Fire Safety of Buildings Conference şi modalități de înscriere pentru participare puteți găsi pe https://priaevents.ro.