RomanianEnglish

Federația Patronatelor Societăților din Construcții (FPSC), organizație reprezentativă pentru activitatea de construcții civile, industriale, edilitare, drumuri si poduri, autostrazi, constructii rezidentiale, proiectare si arhitectura, instalații sanitare și electrice. FPSC este federația care se implică activ și susține interesele societăților din construcții. Federatia FPSC contribuie la îmbunătățirea legislației aplicabile domeniului, Federația Patronatelor Societăților din Construcții - FPSC participă la dialogul social, în grupuri de lucru, consultări, dezbateri.Federația Patronatelor Societăților din Construcții realizează schimburi de informații și experiență între membrii săi. FPSC dezvoltă relații și parteneriate profesionale naționale / internaționale și organizează / participă la evenimente de interes pentru constructori.


"Orice putere este slabă dacă nu este unită"

Participări FPSC

Conferința Innoconstruct – ediția a III-a

Ediția a treia a Conferinței Internaționale INNOCONSTRUCT – How Digital, How Fast, și-a propus și a reușit să reunească reprezentanți ai firmelor de construcții, organizații și  reprezentanți ai instituțiilor statului într-un amplu eveniment dedicat avansării procesului de digitalizare în industria construcțiilor. În prima zi de conferință, la Hotel Pullman s-au tratat subiecte vizând:  Politici administrative în sectorul digitalizării construcțiilor, BIM - Studii de caz, Tehnologii și soluții inteligente, Eficiența energetică. Tranziția verde și  Noi abordări în dezvoltarea competențelor în industrie.

 

innoconstructe2023

În deschidere a luat cuvântul dl Cristian Romea Erbașu, președinte FPSC și dl Sebastian Ioan Burduja, ministrul cercetării, inovării și digitalizării, transmițând un mesaj de susținere pentru tot ce înseamnă digitalizarea în sectorul construcții.

În cea de-a doua zi sălile în care s-au organizat mesele rotunde au fost neîncăpătoare pentru participanții care au dorit să discute despre Procesul de digitalizare a firmelor din construcții, Sistemul de clasificare în construcții, Economie circulară, sau Viitorul profesiilor.

 

Mulțumim organizatorilor și susținem în continuare evenimentele Clusterului TEC, ca membri fondatori ai acestuia.

 

 

Federația Patronatelor Societăților
din Construcții

Str. Alexandrina nr. 20-22
Bloc C4, Et. 2, Sector 1, București

Telefon:  (+4) 0753 039 138
              (+4) 0722 222 481
              (+4) 0751 054 501

E-mail: office@federatiaconstructorilor.ro

Primește cele mai noi informații.
Abonează-te la newsletterul nostru!
Accept GDPR