Federația Patronatelor Societăților din Construcții (FPSC), organizație reprezentativă pentru activitatea de construcții civile, industriale, edilitare, drumuri si poduri, autostrazi, constructii rezidentiale, proiectare si arhitectura, instalații sanitare și electrice. FPSC este federația care se implică activ și susține interesele societăților din construcții. Federatia FPSC contribuie la îmbunătățirea legislației aplicabile domeniului, Federația Patronatelor Societăților din Construcții - FPSC participă la dialogul social, în grupuri de lucru, consultări, dezbateri.Federația Patronatelor Societăților din Construcții realizează schimburi de informații și experiență între membrii săi. FPSC dezvoltă relații și parteneriate profesionale naționale / internaționale și organizează / participă la evenimente de interes pentru constructori.

RomanianEnglish


"Orice putere este slabă dacă nu este unită"

Participări FPSC

Conferința Internațională INNOCONSTRUCT – How Digital, How Fast, ediția a II-a

 

Ediția a treia a Conferinței Internaționale INNOCONSTRUCT – How Digital, How Fast, organizată de Clusterului TEC propune în acest an o suită de evenimente dedicate avansării procesului de digitalizare în industria construcțiilor, care are loc la Hotel Pullman începând cu 18-19 mai 2023.

Prima zi a conferinței este dedicată prezentării tehnologiilor și soluțiilor inteligente, studii de caz reprezentative privind digitalizarea industriei, tendințe din sector; a doua zi îmbină dezbaterea din cadrul meselor rotunde despre: digitalizare, sistemul de clasificare, economie circulară și viitorul profesiilor, cu partea practică, unde vor avea loc în paralel un Hackathon și un eveniment de Match-Making.

Detalii și înscrieri pe https://innoconstruct.ro/.

Vă așteptăm alături de noi.

Federația Patronatelor Societăților
din Construcții

Str. Alexandrina nr. 20-22
Bloc C4, Et. 2, Sector 1, București

Telefon:  (+4) 0753 039 138
              (+4) 0722 222 481
              (+4) 0751 054 501

E-mail: office@federatiaconstructorilor.ro

Primește cele mai noi informații.
Abonează-te la newsletterul nostru!
Accept GDPR