RomanianEnglish

Federația Patronatelor Societăților din Construcții (FPSC), organizație reprezentativă pentru activitatea de construcții civile, industriale, edilitare, drumuri si poduri, autostrazi, constructii rezidentiale, proiectare si arhitectura, instalații sanitare și electrice. FPSC este federația care se implică activ și susține interesele societăților din construcții. Federatia FPSC contribuie la îmbunătățirea legislației aplicabile domeniului, Federația Patronatelor Societăților din Construcții - FPSC participă la dialogul social, în grupuri de lucru, consultări, dezbateri.Federația Patronatelor Societăților din Construcții realizează schimburi de informații și experiență între membrii săi. FPSC dezvoltă relații și parteneriate profesionale naționale / internaționale și organizează / participă la evenimente de interes pentru constructori.

 


"Orice putere este slabă dacă nu este unită"

cair

Participări FPSC

Conferința Internațională RCEPB 2023 - “Strategii și instrumente pentru NZEB și ZEB: între obligații și posibilități”

În perioada 8-9  iunie 2023 Ordinul Auditorilor Energetici din România împreună cu Asociația Inginerilor de Instalații din România-Filiala Valahia și cu sprijinul Universității Tehnice de Construcții București organizează în format hibrid, în București, Conferința Internațională RCEPB 2023 având titlul “Strategii și instrumente pentru NZEB și ZEB: între obligații și posibilități”.

Domnul Inginer Romeo Erbașu a fost unul din speakerii principali din prima zi (8 iunie) a evenimentului.

RCEPB (Romanian Conference on Energy Performance of Buldings) este un eveniment de înaltă ținută tehnico-științifică, aflat anul acesta la a XV-a ediție. Este susținut de REHVA - Federația Europeană a Asociațiilor de Ingineri de Instalații HVAC, EPB-Center, ASRO și ASHRAE, fiind un eveniment înregistrat BUILD UP. Evenimentul se bucură de o prezența offline dar și online a peste 400 de specialiști ingineri, arhitecti, auditori energetici, proiectanți, reprezentanți din mediul academic și cercetare, studenți și tineri profesioniști, dezvoltatori imobiliari, companii, producători și distribuitori de materiale de construcții și echipamente de instalații.

Tematica conferinței include:
Impactul EPBD revizuită (2023) asupra fondului de clădiri;
Decarbonarea sistemelor de încălzire și răcire;
Economia circulară privind echipamentele și materialele de construcții;
Digitalizarea mediului construit;
Instrumente de calcul care transpun setul de standarde EPB;
Proiecte Europene: SmartLivingEPC, U-CERT, Bus4RoBoost, etc.

Federația Patronatelor Societăților
din Construcții

Str. Alexandrina nr. 20-22
Bloc C4, Et. 2, Sector 1, București

Telefon:  (+4) 0753 039 138
              (+4) 0722 222 481
              (+4) 0751 054 501

E-mail: office@federatiaconstructorilor.ro

Primește cele mai noi informații.
Abonează-te la newsletterul nostru!
Accept GDPR