RomanianEnglish

Federația Patronatelor Societăților din Construcții (FPSC), organizație reprezentativă pentru activitatea de construcții civile, industriale, edilitare, drumuri si poduri, autostrazi, constructii rezidentiale, proiectare si arhitectura, instalații sanitare și electrice. FPSC este federația care se implică activ și susține interesele societăților din construcții. Federatia FPSC contribuie la îmbunătățirea legislației aplicabile domeniului, Federația Patronatelor Societăților din Construcții - FPSC participă la dialogul social, în grupuri de lucru, consultări, dezbateri.Federația Patronatelor Societăților din Construcții realizează schimburi de informații și experiență între membrii săi. FPSC dezvoltă relații și parteneriate profesionale naționale / internaționale și organizează / participă la evenimente de interes pentru constructori.


"Orice putere este slabă dacă nu este unită"

Participări FPSC

CONFERINȚA PSC: PREZENT SI VIITOR IN CONSTRUCȚII, IAȘI, 25 mai 2023

 

Constructorii, proiectanții, consultanții și producătorii/ distribuitorii de materiale de construcții sunt așteptați la Iași, la Hotelul Internațional, cu începere de la ora 9:30 pentru a participa la conferința  “PREZENT SI VIITOR IN CONSTRUCȚII ”

Avându-i ca distinși invitați  pe Dl Mihai CHIRICA – Primar al Municipiului Iași, pe Dl Costel ALEXE – Presedinte al Consiliului Judetean Iași și pe Dl Vasile ASANDEI – Director al Agenției pentru Dezvoltare Regională Nord-Est, evenimentul va aduce în discuție – printre altele - programele de finanțare europeană pentru investiții, dar și forța de muncă  în sectorul construcții.

 

Cu începere de la ora 11:30, în panelul 2, Federația Patronatelor Societăților din Construcții vă invită la conferința DigiConstruct, intitulată ”Soluțiile unei transformări digitale de success a sectorului de construcții”, în care veți face cunoștință cu oportunitățile de formare profesională continuă oferite prin proiectul ”Digiconstruct – competențe digitale pentru industria construcțiilor”, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020.

Acest ambițios proiect oferă angajaților din IMM-uri din sectorul nostru cursuri gratuite în domenii de actualitate, cum ar fi Cybersecurity, Social media pentru afaceri, Business Intelligence sau Building Information Modeling, toate informațiile necesare fundamentării unei decizii fiind oferite în cadrul evenimentului.

Programul conferinței cuprinde și alte teme de interes, cum ar fi certificarea tehnico- profesională a constructorilor, rolul și importanța raportărilor pentru statistica oficială, protecția social oferită de Casa Socială a Constructorilor, semnătura electronică, ca și o scurtă introducere în două din cursurile pe care le vom organiza prin proiect, Managementul Schimbării și Protecția Datelor cu Caracter Personal.

 

Nu ratați întâlnirea cu reprezentanții Federației în orașul dvs, nu ezitați în a vă înscrie angajații la cursurile DigiConstruct!

 

Înscrierea se face accesând https://tinyurl.com/inscriere-digiconstruct

PARTICIPAREA ESTE GRATUITĂ

DETALII LA TEL: 0751054501

 

Federația Patronatelor Societăților
din Construcții

Str. Alexandrina nr. 20-22
Bloc C4, Et. 2, Sector 1, București

Telefon:  (+4) 0753 039 138
              (+4) 0722 222 481
              (+4) 0751 054 501

E-mail: office@federatiaconstructorilor.ro

Primește cele mai noi informații.
Abonează-te la newsletterul nostru!
Accept GDPR