Federația Patronatelor Societăților din Construcții (FPSC), organizație reprezentativă pentru activitatea de construcții civile, industriale, edilitare, drumuri si poduri, autostrazi, constructii rezidentiale, proiectare si arhitectura, instalații sanitare și electrice. FPSC este federația care se implică activ și susține interesele societăților din construcții. Federatia FPSC contribuie la îmbunătățirea legislației aplicabile domeniului, Federația Patronatelor Societăților din Construcții - FPSC participă la dialogul social, în grupuri de lucru, consultări, dezbateri.Federația Patronatelor Societăților din Construcții realizează schimburi de informații și experiență între membrii săi. FPSC dezvoltă relații și parteneriate profesionale naționale / internaționale și organizează / participă la evenimente de interes pentru constructori.

RomanianEnglish


"Orice putere este slabă dacă nu este unită"

Participări FPSC

INVITATIE LA FIREPROTECHT MEETUP 2022

Pe data de 28 si 29 septembrie, începand cu ora 9:00 va invitam sa participați la evenimentul dedicat protecției la incendiu, ce va avea loc la ROMEXPO, Pentagon Events, Bulevardul Expozitiei, Intrare C.

Evenimentul isi propune sa acopere solutiile de protectie la incendiu si sa dezbata cele mai controversate aspecte ale legislatiei in domeniu, cu implicatii in proiectare si autorizarea IGSU.

Printre cele mai importante subiecte pe care le va atinge prima editie a FIRE PROTECHT Meetup se pot aminti: legislatia la incendiu, preventia si detectia incendiilor in cadrul cladirilor de interes public (spitale si centre medicale), protectia activa si limitarea pagubelor provocate de incendii (solutii pentru data center, camere tehnice si depozite frigorifice), solutii inovatoare in stingerea incendiilor, bariere active pentru fum si foc, precum si studii de caz si demonstratii tehnice.

Evenimentul este gratuit.

Pentru înscriere si detalii: https://techmeetups.ro/fire-protecht-2022-ro/

Federația Patronatelor Societăților
din Construcții

Str. Alexandrina nr. 20-22
Bloc C4, Et. 2, Sector 1, București

Telefon:  (+4) 0753 039 138
              (+4) 0722 222 481
              (+4) 0751 054 501

E-mail: office@federatiaconstructorilor.ro

Primește cele mai noi informații.
Abonează-te la newsletterul nostru!
Accept GDPR