RomanianEnglish

Federația Patronatelor Societăților din Construcții (FPSC), organizație reprezentativă pentru activitatea de construcții civile, industriale, edilitare, drumuri si poduri, autostrazi, constructii rezidentiale, proiectare si arhitectura, instalații sanitare și electrice. FPSC este federația care se implică activ și susține interesele societăților din construcții. Federatia FPSC contribuie la îmbunătățirea legislației aplicabile domeniului, Federația Patronatelor Societăților din Construcții - FPSC participă la dialogul social, în grupuri de lucru, consultări, dezbateri.Federația Patronatelor Societăților din Construcții realizează schimburi de informații și experiență între membrii săi. FPSC dezvoltă relații și parteneriate profesionale naționale / internaționale și organizează / participă la evenimente de interes pentru constructori.

 


"Orice putere este slabă dacă nu este unită"

cair

Participări FPSC

Premii de excelență pentru studenți și cadre didactice

În data de 10 mai 2023, în incinta Universității Tehnice de Construcții București- Facultatea de Construcţii Civile, Industriale și Agricole din Bulevardul Lacul Tei 122-124 a avut loc  Gala Premiilor de Excelență în Educație și Cercetare UTCB și Gala Premiilor de Excelență pentru Studenții UTCB.


Evenimentul organizat cu sprijinul a trei organizații din domeniul construcțiilor: Federația Patronatelor Societăților din Construcții (FPSC), Casa Socială a Constructorilor (CASOC) și Federația Generală a Sindicatelor FAMILIA (FGS FAMILIA) își propune recompensarea, de către reprezentanții industriei, a elitelor care au excelat în domeniile de educație, cercetare și în rândul studenților, cât și facilitarea interacțiunii live a comunității academice cu reprezentanții din domeniul ingineriei civile și nu numai.


Au fost decernate 39 de premii din partea FPSC, CASOC și FGS FAMILIA, pentru că viitorul în construcții trebuie susținut și educat astfel încât să corespundă necesităților din piață, iar în acest proces federația noastră se implică activ de ani de zile, fiind al V-lea an când organizăm acest eveniment festiv.

Federația Patronatelor Societăților
din Construcții

Str. Alexandrina nr. 20-22
Bloc C4, Et. 2, Sector 1, București

Telefon:  (+4) 0753 039 138
              (+4) 0722 222 481
              (+4) 0751 054 501

E-mail: office@federatiaconstructorilor.ro

Primește cele mai noi informații.
Abonează-te la newsletterul nostru!
Accept GDPR