RomanianEnglish

Federația Patronatelor Societăților din Construcții (FPSC), organizație reprezentativă pentru activitatea de construcții civile, industriale, edilitare, drumuri si poduri, autostrazi, constructii rezidentiale, proiectare si arhitectura, instalații sanitare și electrice. FPSC este federația care se implică activ și susține interesele societăților din construcții. Federatia FPSC contribuie la îmbunătățirea legislației aplicabile domeniului, Federația Patronatelor Societăților din Construcții - FPSC participă la dialogul social, în grupuri de lucru, consultări, dezbateri.Federația Patronatelor Societăților din Construcții realizează schimburi de informații și experiență între membrii săi. FPSC dezvoltă relații și parteneriate profesionale naționale / internaționale și organizează / participă la evenimente de interes pentru constructori.


"Orice putere este slabă dacă nu este unită"

Evenimentele FPSC

CARAVANA DIGICONSTRUCT – PRIMELE EVENIMENTE, PRIMELE CONCLUZII

 

Începând cu finele lunii februarie Caravana DigiConstruct, așa cum am denumit ampla campanie de promovare a proiectului DigiConstruct - Competențe digitale pentru industria construcțiilor (SMIS 143383), proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020 și-a început periplul prin țară.

Federația, în calitate de beneficiar al proiectului a organizat 2 din cele 7 conferințe pe care ni le propunem la Ploiești și Râmnicu Vâlcea, respectiv 4 din cele 14 sesiuni de informare, la Târgoviște, Pitești, Craiova și Dorbeta Turnu Severin.

Ne-am bucurat să avem alături firme de construcții, proiectare și producători de materiale de construcții, dar și reprezentanți ai consiliului local sau public interesat de proiect, dar cel mai mult ne-a încântat să avem un dialog direct cu reprezentanții firmelor, să cunoaștem nevoile companiilor, atât cu privire la formarea profesională, cât și la aspecte legislative care necesită intervenție, în sprijinirea derulării activității acestora  și implicit a investițiilor.

Lăsăm imaginile să vorbească și așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim între 19- 21 aprilie la Sfântu Gheorghe, Brașov și Sibiu, cu subiecte de interes pentru breasla noastră!

 

Federația Patronatelor Societăților
din Construcții

Str. Alexandrina nr. 20-22
Bloc C4, Et. 2, Sector 1, București

Telefon:  (+4) 0753 039 138
              (+4) 0722 222 481
              (+4) 0751 054 501

E-mail: office@federatiaconstructorilor.ro

Primește cele mai noi informații.
Abonează-te la newsletterul nostru!
Accept GDPR