În data de 2.10.2020. Ministerul Muncii și Protecției Sociale a îngregistrat ”Contractul Colectiv de Muncă la nivelul sectorului de activitate Construcții Civile și Industriale ”, conform cererii organizației noastre. Respectând prevederile art 143 (3) din Legea Dialogului Social nr 62/2011, contractul a fost înregistrat la nivel de grup de unități, cu nr 888/02.10.2020 și va fi valabil unităților care au fost de acord cu negocierea acestuia.

Prin act adițional lista firmelor care aderă la acest contract a fost lărgită, cererea fiind înregistrată la MMPS cu nr 743/26.05.2021.

Orice societate cu obiect de activitate identificat cu CAEN 41, 42, 42 are posibilitatea de a adera la acest contract, prin transmiterea unei solicitări la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Menționăm că forma Contractului Colectiv de Muncă a fost rezultatul negocierilor dintre Federatia Patronatelor Societatilor din Costructii, ca parte patronală și Federația Generală a Sindicatelor FAMILIA (FGS), ca parte sindicală.

 

Download-ează fișierul (Contract-Colectiv-de-Munca-Constructii-Civile-si-Industriale.pdf) Contract Colectiv de Munca Constructii Civile si Industriale